Eerste editie van Limburgse zakenvrouwen

Voorstelling luxe editie 22 september 2011

Limburgse Zakenvrouwen Event

Op 22 september 2011 werd de eerste editie van ‚'Zaken Vrouwen Limburg', voorgesteld. Dit exclusieve en drukbijgewoonde event vond plaats in de BMW garage van Osch te Hasselt.

De presentatie gebeurde op haar eigen professionele wijze door de ravissante Els Tibau. Na het woord van ontvangst door gastheer Leo van Osch, kwamen de volgende boeiende sprekers aan bod: Johan Leten - Gedelegeerd Bestuurder Voka Limburg - Joke Quintens, onderneemster en ondervoorzitter SPA. Marc Vandeput, Gedeputeerde van Economie Provincie Limburg - Nicole Reyskens, onderneemster en vorig jaar winnaar van de Unizo Livia Award voor vrouwelijke ondernemer van het jaar.

Daarna volgde de plechtige onthulling van de eerste editie ‚'Zaken Vrouwen Limburg', door Gedelegeerd Bestuurder en uitgever Jan Tuerlinckx en Bladmanager Tony Smets van Imax nv. (eveneens uitgever van Imago). Dit prachtige tijdschrift (productie door Grafische Groep Tuerlinckx nv.) wil een platform zijn ter bevordering van het vrouwelijk ondernemerschap en zal op termijn verschijnen in elke Vlaamse Provincie. Dit unieke concept, dat reeds bestaat in Nederland, wil alle vrouwelijke ondernemers de kans geven om zich te profileren ten aanzien van klanten en het ruime publiek op een zeer originele en typisch vrouwelijke manier.
De Glossy magazine kreeg dan ook de onmiddellijke en enthousiaste steun van Voka, Unizo, Sofia (Universiteit Hasselt), de Provincie en vele politieke vertegenwoordigers. De uitgever wil initiatieven losweken en staat open voor constructieve reacties van vele betrokkenen.

Een jaarlijks Rendez-vous om naar uit te kijken. Wij nodigen u uit om mee te genieten van de gezellige sfeer van dit prachtige event via sfeerbeelden genomen door onze fotografe Anna Leoni.

Voor degenen die willen kennis maken met het prachtige boek, u kan het bestellen via overschrijving van 9 euro (magazine €6 + verzendingskosten €3) te storten op rekeningnummer 330-0794812-48 van de uitgeverij met de vermelding ‚'Zaken Vrouwen Limburg', en naam en adres en het jaarboek wordt u toegezonden. (Of kom een gratis exemplaar uithalen bij Lipa Datacenter)

Klik hier voor meer info over dit nieuwste concept of om de allereerste versie online te doorbladeren.
Een alternatieve flash versie vindt u hier.

Voor het boek in pdf-formaat klikt u hier.

 

Het Lipa Team


Terug