DIENSTEN  Software...

Lipa Datacenter beschikt over een kwaliteitsvol systeem om administratie op punt te stellen. Volledige maatsoftware voor de kleinhandel en KMO, van enkelvoudige toepassing tot een geïntegreerd geheel.

Na kennismaking en analyse stellen wij een maatproject voor met indien gewenst de nodige hardware. Een totaaloplossing voor meer dan hard- en software. Wij dragen zorg voor het hele gebeuren.


  Hardware...

Het partnership met grote merken zoals HP, Belgacom en Intel garandeert ons dat wij steeds kwalitatieve en innovatieve producten verdelen.

Deze merken zorgen voor voldoende commerciële en technische feedback hetgeen ons in staat stelt de nodige service naar u, onze klant, te bieden.


  Netwerken...

Van peer-to-peer, 2 pc’s of meer, tot domain netwerken, kortom uw bedrijfsnetwerk wordt door onze diensten geïnstalleerd en onderhouden.

Wij kiezen voor de kwalitatieve HP Proliant servers en hun scala aan storage en backup oplossingen. De installatie van bijhorende software kan ook door onze diensten uitgevoerd worden. Onze techniekers hebben specialisme en knowhow in dit domein.

De installatie van de Microsoft oplossingen kan u ook terugvinden in ons dienstenpakket evenals de beveiliging van uw bedrijfsgegevens.


 beveiliging Beveiliging...

Wat bieden wij aan op gebeid van security management:

Network Perimeter Protection (LAN,WAN, DMZ,Internet-gateway)
- Firewall appliances
- Secure wireless access points
- Gateway Antivirus
- Intrusion Prevention / Intrusion Detection
- Content Filtering
- Global VPN

Server protection
- Malware file & print servers (spyware,trojan, virus, spam, ...) 
- Malware bescherming voor Mail servers
- Malware protection voor Portal servers
- Bescherming van Mail Relay (mail content filtering, spam prevention,  malware protection)

Desktop protection
- Managed end-point security : clients (desktops,laptops, …) 
- Uitbraak preventie services
- Security Compliance management

Mobile User security
- Managed end-point security : mobile clients (laptop,PDA,Tablet PC, …)
- Mobile User IPSec VPN client
- Security Compliance management

  Onderhoud...

De IT-sector is een complex gegeven met voortdurende vernieuwingen en wijzigingen. Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van het IT-gebeuren.

Wij staan er dan ook voor om onze techniekers, indien er zich problemen voordoen, zo snel mogelijk ter plaatse te krijgen.

Onze techniekers die regelmatig bijgeschoold worden garanderen dan ook een uitgebreide kennis en zorgen voor kwalitatieve herstellingen en/of onderhoud, zelfs preventief indien gewenst. Indien u over een servicecontract beschikt garanderen wij zelfs een zeer korte interventietijd.


  Webdesign...

Een eigen website biedt uw bedrijf heel wat voordelen. Denken we maar aan 24u/24u bereikbaarheid, kostenbesparing, uitbreiden van uw klantenbestand, verhogen van uw omzet, nieuwe afzetmarkten, …

Wij zorgen voor het maken van websites op maat. Dit kan gaan van een eenvoudige pagina tot complexe flash en/of e-commerce websites. Wenst u het onderhoud van uw website uit te besteden of wilt u uw bestaande website in een nieuw kleedje stoppen, dan kan u ook bij ons terecht.

Voor het realiseren van onze projecten gebruiken we hoofdzakelijk html, css, java script, flash, action script, MySQL, MS-SQL, asp en php.

Dankzij onze eigen cms-toepassingen op basis van php en MySql kunnen we ervoor zorgen dat u zelf de inhoud van uw website kan beheren via online-tools. Zo kan u bijvoorbeeld zelf nieuwe promoties toevoegen, online-agenda bijhouden, producten toevoegen, ... .

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.


Terug